Luxus Interieur staat voor realisaties van droominterieurs waarin ware passie voor maatwerk, een uitgebreid aanbod exclusieve meubelen, uitgekiende decoratie, en een oog voor afwerking steevast samengaan.

Uitverkoop wegens verhuis

VAN WOENSDAG 14 MAART T.E.M. WOENSDAG 21 MAART ZIJN WE ER EVEN TUSSENUIT
NIEUWE, VERLAAGDE PRIJZEN OP ONZE SALES


Het was wikken en wegen, twijfelen ja.., nee …
Maar de kogel is door de kerk. Ik vertrek met Luxus Interieur uit Gent. Het mobiliteitsplan, het dure parkeren voor de klanten, het onmogelijk leveren door onze leveranciers na 11u, de onmogelijke routes om tot aan de winkel te geraken, het onmogelijk maken voor klanten om iets op te laden……hebben uiteindelijk de doorslag gegeven.

lees meer.

Interieurinrichting

Hoe maakt u van uw ideeën een echt droominterieur?

lees meer.

Bezoek onze inspirerende showroom

Henegouwenstraat 95, 9000 Gent

ma - wo - do - vr: 10u30 > 18u30
en op zaterdag: 10u30 > 18u00
gesloten op dinsdag en zondag

... of laat u inspireren via:

Interior design is a business of trust

Ilse Vanderlinden

Hedendaags versus tijdloos.

Luxus brengt sfeer en luxe in uw leefruimtes. Ons team staat klaar om uw woning om te toveren tot een warm nest, waar het aangenaam is om te vertoeven.

lees meer.

Voor uw interieur.

Combineer onze strakke meubellijn met tal van stijlvolle decoratie-artikelen en kunstwerken. Luxus zoekt en vindt altijd unieke kwaliteitsartikelen en exclusieve musthaves.

lees meer.

Advies op maat.

Doe een beroep op ons studiebureau en onze gespecialiseerde interieurarchitecten. Of het nu gaat om één decoratiestuk, of een volledige restyling.

lees meer.

Laat u inspireren.

Onze woonwinkel, ondergebracht in een prachtig historisch pand in hartje Gent zal u inspireren. Alle meubelen en decoratie-artikelen staan ten toon in een echte woonsfeer.

lees meer.