Beste klanten,

Van 11 t.e.m. 22 maart ben ik er even tussenuit en is de showroom gesloten. U kan mij altijd per mail bereiken op 
ilse@luxus-interieur.be

Mails worden met vertraging gelezen maar ik tracht u zo goed mogelijk verder te helpen, een afspraak maken op dit mailadres kan ook.

Alvast bedankt voor uw begrip en tot binnenkort,

Ilse

‘Je interieur moet als gegoten zitten, in je eigen favoriete stijl! Ik ben Ilse Vanderlinden, en heb er  met Luxus Interieur inmiddels ruim tien jaar professionele ervaring opzitten. Het is mijn passie om mensen te begeleiden in hun woonstijl.’

Elk project is anders. Het gaat om licht, kleuren, texturen, combinaties en vormen. En het gaat vooral om het ontwikkelen van jouw persoonlijke, authentieke en uitgebalanceerde leefwereld.

passie voor interieur

Ilse Vanderlinden

Of het nu gaat om de volledige inrichting van een huis, of slechts enkele kleine aanpassingen, Luxus heeft alles in huis om daaraan tegemoet te komen.

Ilse adviseert u graag in kleur- en stoffengebruik, de juiste verlichting, raamgarnering, het gebruik van sfeerelementen, accessoires en kunst, en de doorslaggevende keuze van meubilair. Ze staat u graag bij vanaf het allereerste idee van uw interieur via het uittekenen tot het gedetailleerd uitwerken van alle plannen.

specialisatie: living- en slaapkamerinrichting

Ontdek wat Ilse voor jouw woonstijl kan betekenen

Laten we kennismaken

Ik maak graag kennis met jou en met jouw interieur. 
Een afspraak plannen?
Bel mij via 09 334 68 08 of stuur mij een mailtje via
ilse@luxus-interieur.be

Bezoek de inspiratieruimte

In de showroom kan je je écht laten inspireren. Maak
er kennis met een mooi aanbod meubelen, stoffen
en decoratie.

Emiel Clauslaan 155, Astene
Spring binnen zonder afspraak op woensdagnamiddag, donderdagvoormiddag en vrijdagnamiddag. Alle andere dagen op afspraak.

Contacteer ons