Luxus Interieur staat voor realisaties van droominterieurs waarin ware passie voor maatwerk, een uitgebreid aanbod exclusieve meubelen, uitgekiende decoratie, en een oog voor afwerking steevast samengaan.

Bezoek Luxus Interieur op het CityZine Go Local Festival.

Kom op zaterdag 6 en zondag 7 mei langs bij Luxus en geniet van woon- en tuininspiratie, een kookdemonstratie op de OFYR en uiteraard een hapje en een drankje.

lees meer.

Interieurinrichting

Hoe maakt u van uw ideeën een echt droominterieur?

lees meer.

Bezoek onze inspirerende showroom

Henegouwenstraat 95, 9000 Gent

ma - wo - do - vr: 10u30 > 18u30
en op zaterdag: 10u30 > 18u00
gesloten op dinsdag en zondag

... of laat u inspireren via:

Interior design is a business of trust

Ilse Vanderlinden

Hedendaags versus tijdloos.

Luxus brengt sfeer en luxe in uw leefruimtes. Ons team staat klaar om uw woning om te toveren tot een warm nest, waar het aangenaam is om te vertoeven.

lees meer.

Voor uw interieur.

Combineer onze strakke meubellijn met tal van stijlvolle decoratie-artikelen en kunstwerken. Luxus zoekt en vindt altijd unieke kwaliteitsartikelen en exclusieve musthaves.

lees meer.

Advies op maat.

Doe een beroep op ons studiebureau en onze gespecialiseerde interieurarchitecten. Of het nu gaat om één decoratiestuk, of een volledige restyling.

lees meer.

Laat u inspireren.

Onze woonwinkel, ondergebracht in een prachtig historisch pand in hartje Gent zal u inspireren. Alle meubelen en decoratie-artikelen staan ten toon in een echte woonsfeer.

lees meer.