Luxus Interieur staat voor realisaties van droominterieurs waarin ware passie voor maatwerk, een uitgebreid aanbod exclusieve meubelen, uitgekiende decoratie, en een oog voor afwerking steevast samengaan.

Laatste maand Luxus

Juni is de allerlaatste maand... Daarna valt het doek definitief dicht in de Henegouwenstraat.
Vanaf heden ben ik enkel nog vast open op zaterdag van 14u tot 18u en dit t.e.m. zaterdag 30 juni.
Tijdens de week zal ik op onregelmatige tijdstippen aanwezig zijn (winkel zal dan open zijn) en werk ik eveneens op afspraak. Aarzel niet om te bellen of te mailen als u graag nog eens (zonder verplichting) in de week langskomt, dan zorg ik dat ik zeker aanwezig ben.
Er zijn nog een aantal solden beschikbaar aan ronde prijzen. Hiervoor verwijs ik naar onze soldenpagina, facebook en instagram. Ook daar vindt u de solden terug.

lees meer.

Interieurinrichting

Hoe maakt u van uw ideeën een echt droominterieur?

lees meer.

Bezoek onze inspirerende showroom

Henegouwenstraat 95, 9000 Gent

ma - wo - do - vr: 10u30 > 18u30
en op zaterdag: 10u30 > 18u00
gesloten op dinsdag en zondag

... of laat u inspireren via:

Interior design is a business of trust

Ilse Vanderlinden

Hedendaags versus tijdloos.

Luxus brengt sfeer en luxe in uw leefruimtes. Ons team staat klaar om uw woning om te toveren tot een warm nest, waar het aangenaam is om te vertoeven.

lees meer.

Voor uw interieur.

Combineer onze strakke meubellijn met tal van stijlvolle decoratie-artikelen en kunstwerken. Luxus zoekt en vindt altijd unieke kwaliteitsartikelen en exclusieve musthaves.

lees meer.

Advies op maat.

Doe een beroep op ons studiebureau en onze gespecialiseerde interieurarchitecten. Of het nu gaat om één decoratiestuk, of een volledige restyling.

lees meer.

Laat u inspireren.

Onze woonwinkel, ondergebracht in een prachtig historisch pand in hartje Gent zal u inspireren. Alle meubelen en decoratie-artikelen staan ten toon in een echte woonsfeer.

lees meer.