Luxus is gevestigd in Astene, waar Ilse haar gedreven aanpak om klanten aan te voelen en tegemoet te komen aanwendt om woondromen waar te maken. Ilse adviseert u graag in kleur- en stoffengebruik, de juiste verlichting, raamgarnering, het gebruik van sfeerelementen, accessoires en kunst, en de doorslaggevende keuze van meublilair.

‘Je interieur moet als gegoten zitten, in je eigen favoriete stijl! Ik ben Ilse Vanderlinden, en heb er  met Luxus Interieur inmiddels ruim tien jaar professionele ervaring opzitten. Het is mijn passie om mensen te begeleiden in hun woonstijl.’

Voor de uitwerking van al je ideeën verzamelde Ilse doorheen haar jarenlange ervaring een team van artistiek gedreven vakmensen. Haar grondig advies loodst jouw persoonlijke smaak via de juiste losse meubelen, accessoires, kleuren, verlichting en raamdecoratie naar jouw volledig op maat uitgevoerde interieur.

passie voor interieur

Ilse Vanderlinden

Met Luxus Interieur specialiseerde Ilse zich de afgelopen jaren in living- en slaapkamerinrichting. Ook voor totaalinrichting en maatwerk hanteert Ilse echter de gouden regel van een strakke planning, goed overleg met alle betrokken partijen en een efficiënte opvolging en uitvoering. Klanten waarderen dit enorm en ervaren Ilse als een ervaren en betrouwbare partner bij de ontwikkeling van een van de belangrijkste aspecten in hun leven, namelijk hoe ze de meest dierbare uren van hun leven sfeervol en comfortabel doorbrengen.

Ontdek wat Ilse voor jouw woonstijl kan betekenen

Laten we kennismaken

Ik maak graag kennis met jou en met jouw interieur. 
Een afspraak plannen?
Bel mij via 09 334 68 08 of stuur mij een mailtje via
ilse@luxus-interieur.be

Bezoek de inspiratieruimte

In de showroom kan je je écht laten inspireren. Maak
er kennis met een mooi aanbod meubelen, stoffen
en decoratie.

Emiel Clauslaan 155, Astene
Spring binnen zonder afspraak op woensdagnamiddag, donderdagvoormiddag en vrijdagnamiddag en zaterdagvoormiddag.
Alle andere dagen op afspraak.

Contacteer ons