Laat u graag zien wat u in huis hebt? Kies dan voor LUXUS Interieur, dé interieurwinkel in Gent met stijl. Eigentijds, en een tikkeltje eigenwijs. Net zoals uzelf. U vindt er interieurdecoratie, meubelen en maatwerkraamdecoratie en stoffering en kunst Zo geeft u uw interieur de stijl die bij u past. Gaat u voor een totaalinrichting? Ook dan is LUXUS Interieur uw partner. We ontwerpen uw interieur, coördineren alle aannemerswerken en richten uw woning volledig in.

Nieuws

Laat je verassen door onze solden

Profiteer deze maand van onze SOLDEN. Terwijl u nog nageniet van de feestdagen, vliegt Luxus-Interieur er in mooie kortingen op showroommodellen van bekende merken. Dubbel voordeel, want naast de mooie korting kan u snel van uw aankoop genieten. Alle showroommodellen zijn immers direct leverbaar of mee te nemen.

Lees meer

Opendeurdagen op 14 en 15 november 2015

Graag nodigen wij u uit op onze opendeurdagen op zaterdag 14 november van 10.30 uur tot 18.00 uur en zondag 15 november van 11.30 uur tot 17.30 uur.

Wij stellen u graag onze laatste collecties voor, voor u een uitgelezen moment om ideeën op te doen voor leuke en originele geschenken voor de feestdagen en geven u graag een attentie mee bij uw aankoop.
Ondertussen kan u genieten en proeven van een fijne selectie van Franse wijnen en heel wat mooie parels uit de Nieuwe Wereld van het wijnhuis Sofico.

Lees meer