Dankzij haar vermogen om zich het bestaan van haar klanten perfect in te beelden, is Ilse ook steevast in staat om elke klant te helpen bij het ontwerpen en realiseren van hun ideale interieur, namelijk een interieur waar mensen comfortabel, stijlvol en zorgeloos hun leven leiden.

Interieuradvies en decoratie aan huis

Je huis, je woonstijl.

Luxus en Ilse Vanderlinden zijn een begrip in de interieurwereld. Samen staan ze garant voro de creatie van een woonstijl die tot in de kleinste details uw persoonlijkheid vertaalt. Ilse weet als geen ander hoe ze kan blijven verrassen in zowel een tijdloze als eigentijdse stijl. Haar oog voor detail zorgt voor een gestileerde perfectie en respect is daarbij het sleutelwoord. Respect voor een verzorgde totaalinrichting van een nieuw huis, of voor de oude ziel van een bestaande woning. Ilse komt uw nieuwe interieur ook graag inspireren bij u thuis en voelt perfect de eigenheid en levenswijze van elke bewoner.

Wooninrichting

Maak je woondroom waar.

Jouw interieur is vooral geslaagd als je er tot rust kunt komen en daarbij kunt genieten van visuele schoonheid. Meubilair dat kwaliteit, stijl en comfort ademt, is daarbij onmisbaar. Een mooie en op maat gemaakt vormgeving die het tegelijkertijd mogelijk maakt om heerlijk onderuit te zakken, is daarbij een onmisbare pijler.

Aankleding interieurs

Jouw interieur verdient meer.

Of het nu gaat om een totaalproject of een enkele interieuringreep, een tijdloze sfeer of juist een klassieke stijl, Luxus zorgt voor de meerwaarde in je interieur. Ilse staat als gepassioneerde en ervaren interieurspecialist klaar met steeds nieuwe inspiratie in meubilair, verlichting, kunst gordijnen en textiel. Met haar verfrissende kijk en feilloze gevoel voor licht en kleuren helpt ze u de juiste keuzes te maken.

raamdecoratie

Licht, lichtinval en kleuren zijn doorslaggevend voor een geslaagd interieur. Ilse begrijpt daarom het belang van een juiste raamdecoratie, kwalitatief uitgevoerd in de juiste materialen, als geen ander. Ze staat je graag bij en wordt voor de uitvoering van een en ander geruggensteund door een ervaren atelier.

Persoonlijk advies

Aan inspiratie en enthousiasme geen gebrek! Gewapend met een onschatbare dosis ervaring in het geven van advies, het uitdenken en ontwikkelen van steeds weer nieuwe interieurs en het vinden en doorgeven van inspiratie om van elk interieur vooral een eigen, authentieke en stijlvolle thuis te maken, staat Ilse Vanderlinden nu in de startblokken van een logisch vervolg: nog meer mensen helpen bij het ontwikkelen van een heel persoonlijke, authentieke en uitgebalanceerde manier van wonen. Daarbij kans ze als vnaouds rekenen op al even ervaren en gepassioneerde vaklui die de ideeën mee realiseren en een prachtige collectie van allen maar klinkende namen.